dimecres, 21 de febrer del 2018

Victòria treballada, malgrat el marcador final (89-60).

L'Uni Girona ens té acostumats a guanyar la majoria de partits per una diferència molt gran, però això no vol dir que hagi de treballar per guanyar-los. Avui durant la primera meitat ha costat, amb la defensa en zona de l'IDK Gipuzkoa, però Colhado i Alminaite a l'interior i tres triples de Traoré, han fet que l'Uni marxés al descans amb un 42-37 al marcador.

La sortida del tercer quart, amb 5 punts seguits de la Rosó Buch i un parcial de 7-0 ha trencat el partit, i a partir d'aquí, l'Uni ha pogut jugar ràpid, amb transicions i contraatacs, i un partit excels de les dues pívots, Alminaite i Colhado, amb 24 punts de valoració cadascuna.

Amb aquesta victòria, l'Uni s'assegura el play-off i ara caldrà lluitar per assegurar-se la segona posició.

La màxima anotadora del partit ha sigut Colhado y Alleyne (IDK), amb 17 punts; Traoré, 14 punts; Alminaite, 13 punts, 8 rebots i 4 taps; Nicole Romeo, 11 punts; Mendi, 10 punts; Evans, 8 punts; Núria Martínez, 7 punts; Rosó Buch, 5 punts, i Maria Conde, 4 punts.

El pròxim partit serà diumenge, a la pista del Campus Promete de Logronyo, penúltim classificat.