dilluns, 18 de març del 2019

Derrota quan les forces físiques s'acaben

Derrota clara i contundent de l'Uni Girona davant el Perfumerías Avendia, 80-53, que a part de perdre el liderat, també perd el basquet average. A falta de tres partits per acabar la fase regular, sembla clar que l'Uni quedarà en segona posició.

Amb la baixa de Julia Reisingerova i Nadia Colhado amb els lligaments tocats, els primers minuts van ser un intercanvi de cistelles, però al segon quart, els triples van distanciar el Perfumerías fins el 36-26 de la mitja part.

Un parcial de 0-12 de l'Uni Girona, les va posar per davant 36-38, però aquí es va acabar el partit. Un parcial de 30-5 va trencar el partit, i l'últim quart va ser anar passant els minuts, però el Perfumerías va apretar per poder guanyar el basquet average.

Hampton va ser la màxima anotadora amb 14 punts i Williams, 12. Nadia Colhado va agafar 11 rebots i va fer 6 punts.

Dijous, partit d'anada de les semifinals de l'Eurocup Women contra el BLMA a Fontajau, i amb l'incògnita de l'estat de Julia i Nadia.