diumenge, 10 de març del 2019

Victòria pensant en Europa

L'Uni Girona ha guanyat 60-43 al cuer Baxi Ferrol fent el mínim esforç. Un primer quart sense gaire defensa, amb només 1 falta, i un 16-12 favorable a les gironines. El parcial del segon quart 22-10 ha trencat el partit. I a la segona meitat, ja s'ha pensat amb la tornada de l'Eurocup de dijous.

Aina Martín, Laia Moya i Júlia Soler han jugat 9, 7 i 4 minuts, i ha permès, per exemple, que Nadia Colhado només jugués 6 minuts, i Núria Martínez i Laia Palau uns 15.

La MVP ha estat Helena Oma amb 12 punts i 10 rebots, Rosó Buch també ha fet 12 punts, mentre que Dongue ha agafat 14 rebots.

I dijous que ve, a les 20h, l'Uni jugarà la tornada dels quarts de final de l'Eurocup Women amb 23 punts a favor sobre l'Asvel Lyon.