divendres, 22 de març del 2019

Derrotades, però anirem a Montpeller ben vives!

Vist el partit, perdre de 3 punts davant del BLMA de Montpellier (equip amb 5 internacionals franceses, la pívot que no ho és ens va fer un bon estrip), on ahir van ser superiors en gairebé tot (11 triples per 4 nostres, 50% encert en tirs de 2), després d'anar perdent de 18 a l'entrar al quart quart és una bona notícia.

Tot semblava perdut quan al marcador hi havia un 38-56. Però un parcial de 27-12 final, amb una pressió defensiva a tota la pista, recuperacions, 15 punts de Hampton (32 en total), va fer, fins i tot, somiar en una victòria.

El 66-69 deixa oberta l'eliminatòria de cara a dijous que ve, a Montepellier.

A banda del resultat, destacar l'enorme ambient a Fontajau. Amb 50 seguidors francesos que es deixaven notar molt, 4.800 espectadors van gairebé omplir el pavelló. Els ambients d'Eurocup són diferents dels de la Lliga; no cal apretar gaire al públic perquè es posin a animar, i ahir, entre el públic i l'equip (no se ben bé qui va començar), els últims 10 minuts van ser gloriosos, segurament dels millors dels gairebé 10 anys d'Uni Girona, i segur a Europa.

I si no hi hagués més elements emotius, al final del partit es va comunicar per megafonia que Nadia Colhado ja no jugaria més aquesta temporada perquè s'opera dels lligaments del canell dret. Fa setmanes que juga trencada, amb dolor, caient sempre pel costat de la mà dreta en jugades fortuïtes. Només esperem que la recuperació sigui total i que la puguem veure la temporada que ve a Fontajau.