dilluns, 4 de març del 2019

I la Copa, una altra vegada a Salamanca

Per tercera vegada seguida, l'Uni Girona no ha pogut superar al Perfumerías Avenida a la final de la Copa de la Reina, celebrada a Mendizorrotza, Vitòria.

71-79 va ser el resultat final, en un partit on els primers minuts van ser igualats (0-7 d'inici pel Salamanca i 8-7 remuntant l'Uni), però en els últims minuts del primer quart, el Perfumerías va aconseguir uns 5-6 punts d'avantatge. Uns avantatges que es van mantenir durant tot el partit, arribant a ser 11 punts la màxima diferència, encara que a l'últim quart es va situar l'Uni a només 3 punts.

Erika de Souza va ser un corcó dins la zona, amb 20 punts i MVP de la Copa. Robinson i Elonu també van tenir un partit molt complet. Per part gironina, Williams va tornar a destacar, amb 18 punts i Nadia Colhado amb 10 punts (però tocada al canell). Reisingerova es va torçar el turmell al segon quart i va jugar menys minuts i tocada, però va fer 10 punts.

El cinc inicial d'aquesta Copa de la Reina ha estat: Laia Palau, Andrea Vilaró, Jewell Loyd, Julia Reisingerova i Erika de Souza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada