dilluns, 4 de maig del 2015

Diari de campanya: anàlisi municipal del Punt

El Punt-Avui fa dies que fa anàlisis de diversos municipis gironins en l'àmbit electoral. I avui, li toca Vilobí, Salitja i Sant Dalmai.

En aquest enllaç hi ha la notícia completa. Jo us faig en resum, encara que tot el que surt publicat ja ho he anat comentant jo durant els últims dies.

Es presenten tres llistes: CIU, ERC i GMI. 

La cap de llista de CIU és l'Olga Guillem, la del GMI Cristina Mundet i el d'ERC Josep Argelés. Josep Argelés és actualment regidor pel GMI, mentre que el regidor Pitu Borrell (que s'havia presentat per CIU) va voler ser cap de llista d'Unió Municipal, però al final s'ha conformat amb el número 4 al GMI.

Olga Guillem diu: “Si es pensés més en les persones que en els partits polítics aniríem més bé”, diu Guillem en referència al fet que l'esmentat Borrell i el GMI van impedir que s'aprovés el catàleg de masies: “Ara hi ha unes 320 masies, incloent-hi les cases del veïnat de Can Bells, que no poden fer obres de remodelació i de rehabilitació.”

Pel GMI, diuen: “ha estat un mandat mediocre perquè CiU només ha fet millores en el camp de futbol entre els grans punts del seu programa".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada