dimecres, 13 de maig del 2015

Diari de campanya: l'escola

Relacionat amb el POUM, hi ha el tema de l'escola. Amb la proposta de POUM que al final no s'ha realitzat, l'escola s'havia de situar en un espai situat entre l'avinguda de la Crosa i l'Onyar, més a ponent del casc urbà, i deixar tota la construcció actual per a altres usos. A causa de la crisi (problemes econòmics) i de la no aprovació del POUM, s'ha vist que l'escola s'ha de mantenir en la seva ubicació actual.

Però la situació actual, amb l'existència de barracons, no és viable. I els tres partits polítics fan d'aquest punt un dels elements claus de la campanya.

CIU: és el partit que aporta més informació, un avantprojecte elaborat per la pròpia Generalitat. Es proposa l'eliminació dels actuals barracons i l'ampliació de l'actual edifici amb més de 360 m2 (6 aules) i nous serveis. La primera fase s'iniciaria l'estiu del 2016 amb la construcció d'una coberta a la façana que ara hi ha les escales i la rampa d'entrada i que servirà com a base de la construcció de les aules en una segona fase.

GMI: També proposa l'eliminació dels barracons i una ampliació de l'escola. Però només s'aporta un dibuix de la nova construcció, que seria rectangular i paral.lel al passatge Pompeu Fabra. No és ben bé la mateixa ubicació que la proposta de CIU, i tampoc esmenta si la Generalitat està assabentada o no.

ERC: només esmenta en un punt la voluntat de mantenir l'escola tal i com està ara, però no parla de barracons ni d'ampliar l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada