dijous, 21 de maig del 2015

Diari de campanya: el debat electoral

Avui s'ha celebrat el debat electoral a Vilobí, Salitja i Sant Dalmai, organitzat per l'ANC i moderat per l'Horacio, amb la participació dels candidats del GMI (Cristina Mundet) i ERC (Josep Argelés). No ha participat Olga Guillem de CIU.

Unes 90 persones han assistit al teatre de can Sagrera, en un debat que ha estat realment poc atractiu, molt pautat. Primer l'ANC ha fet tres preguntes als candidats referent al procés, que han estat batant vagues i sense gaire interès pel que fa a l'àmbit municipal. Després ha vingut unes quantes preguntes relacionades amb el programa (hisenda, educació, àmbit social i esportiu), i acabant amb preguntes del públic.

Les intervencions han seguit el programa electoral de cada partit. I em quedo amb unes quantes frases i/o preguntes no contestades.

Cristina Mundet-GMI: no hem vingut a presentar-nos per fer de trampolí al consell o a la diputació.

Horacio (moderador): continuarà sent el pati de les escoles un aparcament de la gent gran el dia del ball? El pitjor ha estat la resposta, ja que ningú ha dit res. Es veu que el lobby de la llar de jubilats és molt poderós.

I una de les grans veritats del debat, l'ha dit una senyora gran que ha marxat del debat a mig fer dient: "se'm fa molt llarg això".

En definitiva, un debat molt pautat, amb poques novetats, on les preguntes ja estaven preestablertes, i tot i això, les respostes s'han notat molt postisses, sobretot pel candidat d'ERC.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada