dimecres, 27 de maig del 2015

Entrevista a la nova alcaldessa de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai

En aquest enllaç podeu trobar l'entrevista. Us en faig cinc cèntims:

"Mundet confia que el GMI podrà aportar una altra manera de fer. “Hi ha hagut moviments no honestos al poble, i s'ha donat feina a tres persones properes [a l'equip de govern]. I amb això no dic que no fossin persones vàlides per a la feina, però tothom ha de tenir el mateix dret a treballar. No pot ser que gent influent decideixi per sobre de l'alcaldessa.”


"Per la seva banda, l'alcaldessa sortint, l'esmentada Guillem, sosté: “Tot i haver treballat moltíssim i haver-hi deixat hores i salut, no ha estat suficient. Encara no sabem ben bé per què hem perdut”, diu. El resultat de cinc regidors de la federació convergent són el pitjor des del 1979 a Vilobí. “Farem oposició i hi serem; d'aquí a quatre anys tornarem.”

"Segons la cap de llista de CiU, l'Ajuntament que trobarà el GMI té 1,3 milions d'euros i projectes embastats, com ara la carretera de Brunyola a Sant Dalmai i el centre d'interpretació del Molí de les Fonts. Per Mundet, millorar els camps de futbol és una de les primeres coses que cal fer."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada