dimarts, 2 d’agost del 2016

Picabaralla municipal al facebook

Pels qui no tingueu facebook, ahir a la nit el GMI i CDC se les van tenir (amb bones paraules). Us deixo amb l'entrada que va fer el GMI i la resposta per part de CDC:

Fa dies des del Facebook de CiU (o PDC) pengen fotos criticant l'estat d'una o altra zona verda, una bandera o una font. L'equip de govern lamenta la manca de consideració que tenen envers la brigada municipal, que està fent una gran tasca. No pot estar tot perfecte ni hi pot haver un control absolut, però la seva dedicació i voluntat de servei són innegables. També lamentem que no es comportin com a regidors que són, oblidant el seu deure de servir al municipi. La majoria de ciutadans, quan veuen alguna cosa que no està bé, ho comuniquen a la brigada o a l'Ajuntament, on intentem resoldre-ho amb celeritat. El grup de CiU sembla que només pari la cadira per calcular el temps que es triga a solucionar-ho. Tant difícil és comunicar-ho? Segurament és més divertit ser ‪#‎destructiu‬ que constructiu, i més fàcil ser ‪#‎egoista‬ que col.laboratiu. Són sistemes de fer oposició, que cadascú jutgi.

Resposta de CDC:


Us aclarim, perquè sembla que això tampoc ho heu entès, que en cap cas critiquem la feina que fa la brigada, coneixem el que fan i qui són de primeríssima mà. El que estem dient i criticant és la poca o nul·la dedicació dels regidors de l'equip de govern. Us recordem que a la brigada hi ha treballadors que estan sota el vostre mandat. No eludiu aquesta feina també! Que ja n'hi ha prou de tirar pilotes fora!! Ens sentim molt orgullosos de la brigada que tenim i us recordem que hem treballat amb ells colze a colze. Això sí, junts i sempre sota la nostra responsabilitat.

Veien que els plens municipals cada vegada es parla menys del poble, estaria bé que tots aquests comentaris es fessin al Ple Municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada