diumenge, 31 d’agost del 2014

Cursa del Verntallat-el Mallol

Fa 3 anys vam descobrir aquesta cursa i, la veritat, està molt bé, tant pel recorregut (durillo, amb dues pujades curtes però intenses) com pel camí (asfalt, terra, corriols, camps de conreu).

La sortida es fa en un parc, sobre herba i en un entorn molt tranquil. Es pot aparcar a 10 metres de la sortida!!!

A les 8h havíem quedat i a les 8h ja hi érem tots. Hem anat a buscar els dorsals i he vist com jo tenia el número 1 perquè havia estat el primer en inscriure'm per internet. Després de pagar, hem anat a fer un tallat al bar de cada any, a peu de carretera.

Ens hem anat a canviar i a fer les fotos de rigor:



Hem escalfat una mica i cap a la sortida.

Ràpidament s'han fet grupets: l'Emilio i els dos David al davant, en Narcís i jo al mig, i les noies al darrera. Els dos primers quilòmetres són planers, però el tercer ja tira cap amunt, amb un corriol estret però molt costerut que et porta a l'ermita de Sant Antoni de Puigpardines. Després d'una baixada ràpida però amb la pista força irregular (i també un pas de vaques, amb el perill inclòs de fotre el peu i trencar-te la cama), hem tornat a agafar un camí asfaltat, que ens ha portat a peus del Malloll, un altre poble dalt d'un turonet. A través d'un corriol, l'hem pujat per darrera, amb una última rampa asfaltada que déu n'hi do. A dalt hi havia l'avituallament i el final de la pujada. Una altra baixada ràpida per corriol, on en Narcís i d'altres s'han equivocat de camí, travessem una petita urbanització i ens fotem pel mig de camps de blat de moro, basses, fang i ortigues, fins arribar una altra vegada a la sortida.

A mi m'han sortit 8.9 km en 55'28'' amb un desnivell positiu de 133 metres. He fet la cursa amb en Narcís fins gairebé al Malloll, l'he tornat a agafar quan s'ha perdut, i al final m'ha tret 1 minut. Pel que fa a la resta, l'Emilio ha volat, en David Ros gairebé, mentre que en David ha arribat uns 3 minuts davant meu. La Rosario i la Sílvia no han tardat gaire més que jo en acabar la cursa.

En arribar, una bossa obsequi amb un fuet, gorra, aigua i propaganda, i també hi havia aigua, pa, fuet i xíndria en taules.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada