dissabte, 13 de juny del 2015

Constitució del nou ajuntament de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai

Avui a les 12h del migdia, més de 100 persones han omplert els baixos de can Roscada per assistir a la constitució del nou ajuntament sortit de les eleccions municipals del 24 de maig.

Després que tots els regidors electes prometessin per imperatiu legal, s'ha efectuat la votació secreta de la nova alcaldessa, que ha estat la candidata del GMI Cristina Mundet.

La cap de l'oposició i alcaldessa sortint, Olga Guillem, en el seu discurs, ha tornat a afirmar que els 5 regidors de CIU es queden a l'oposició perquè la gent ha votat canvi, i primer s'ha de veure què fan. Ha donat les gràcies a tots els regidors i personal de l'Ajuntament, i en especial a en Salvador Martí.

Concretament, les seves paraules cap al meu pare han sigut: "gràcies a tu Salvador, per estar sempre al meu costat, per posar-te sovint al meu lloc, pel suport, el recolzament, l'estima, la paciència... gràcies per la teva comprensió, per sumar sempre en comptes de restar. Tens tota la meva admiració per tots aquests anys de dedicació al nostre municipi i a la seva gent. Ets un gran home, un bon amic i millor persona. Et mereixes una jubilació ben tranquil.la i feliç."

Posteriorment, la nova alcaldessa Cristina Mundet ha pres la paraula, reafirmant la seva oferta d'entrar al govern cap als regidors de l'oposició i agraint a tota la gent del GMI per la feina feta.

Us poso unes quantes fotografies de l'acte d'avui:



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada