dilluns, 8 de juny del 2015

L'adéu després de 12 anys a l'Ajuntament de Salvador Martí

En l'enllaç següent hi ha la notícia sencera publicada avui per Girona notícies:  Salvador Martí

El regidor, tercer tinent d'alcalde i regidor de Sant Dalmai, després de 12 anys plega, en esgotar-se la legislatura i no haver-se presentat en llistes.

Deixa l'ajuntament recordant que «un bon alcalde, alcaldessa, regidor o regidora no són pagats amb diners".

Això ve després de que part de l'oposició i ara al govern, el GMI, hagin fet del sou de l'alcaldessa un dels motius de més polèmica. Del sou de l'alcaldessa no en parlaré, ara bé, el sou del regidor no arriba a 1.000 euros mensuals. Tenint en compte que ha tingut dedicació completa les 24 hores del dia, no ho trobo gens car. A veure la ratio hores/sou els nous regidors que surt...

La notícia segueix:

En una carta de comiat, Martí recorda els canvis que ha viscut el municipi en aquests dotze anys, com la creació de la guàrdia municipal, i assenyala que ha «fet les coses el millor possible, segurament no tan bé com s'esperava perquè sóc humà, però n'estic orgullós perquè a tota hora he estat al peu del canó». Afirma que en aquests tres mandats s'ha trobat amb nevades, riuades, focs, accidents... i que ha escoltat tothom qui l'ha anat a trobar i ha intentat actuar el més ràpid possible. 

Finalment, l'article acaba:

L'edil per Convergència i Unió destaca que marxa «molt orgullós» i «tranquil» per haver treballat per Vilobí, Salitja i Sant Dalmai». Al comunicat de comiat també destaca i agraeix la feina al «molt bon equip humà» que deixa a les oficines municipals, la guàrdia municipal, la brigada, l'equip de neteja o la llar d'infants. També a l'espai jove, la biblioteca i a tots els comerços i associacions municipals amb qui ha treballat en diversos projectes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada