diumenge, 21 de juny del 2015

Marxa de Palamós

Avui a Palamós érem uns quants Trankils i ben d'hora hem anat a fer un cafè a un bar on encara hi havia gent que no havia anat a dormir i en tenien més als peus que al cap.

Ens hem anat a canviar i hem anat a fer la foto del grup al canó de Palamós (primer va ser el canó o l'havanera??). Quan ja estàvem a punt per sortir, han arribat els últims Trankils.

Després del so de corneta, hem sortit i de seguida ens han avançat els corredors més ràpids. El recorregut ha estat el mateix que els últims anys, amb molta calor avui. Després d'un primer tram per Palamós i Sant Joan, hem creuat la carretera d'entrada i hem pujat cap a Sant Joan. Gairebé arribem a la Fosca, però hem girat cap a l'esquerra i hem fet una altra pujada que ens ha portat a la part alta de la platja de Castell. Aquí hi ha hagut el primer avituallament i també el trencant de la marxa curta. Nosaltres hem seguit cap a la llarga i a partir d'aquí el recorregut ha sigut un trenca-cames amunt i avall, per corriols, enmig del bosc i passant per la barraca d'en Dalí (una barraca que té la porta torta). Hem arribat a la platja de Castell i seguint el camí de ronda, més o menys, hem anat cap a la Fosca, cap al port i l'arribada.

En arribar, una samarreta guapa, entrepà, beguda, una altra foto de grup al canó, una bona dutxa i cap a casa.

Al final, 13.6 km en 1h32'55 i 161 metres de desnivell positiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada