diumenge, 7 de juny del 2015

Un final injust

Després de ser equip de primera durant 90 minuts, un gol del Lugo al minut 45' de la segona part ha impedit el Girona pujar directament a Primera.

L'Sporting de Gijon ha guanyat 0-3 al camp del Betis, equip que ja havia pujat a Primera. Per tant, no cal ser molt intel.ligent per pensar amb la morterada de diners que els han untat als jugadors del Betis per perdre. Si et primen per guanyar cap problema (segurament el Lugo també ho ha estat), però perdre d'aquesta manera a casa teva t'ha de fer sentir vergonya.

I per últim, un imbècil després que anul.lesin un gol al Girona al minut 93 ha tirat una ampolla d'aigua al línier i s'ha suspès el partit fins gairebé mitja hora més tard. Espero que identifiquin a qui ha tirat l'ampolla, que l'expulsin del club si és soci, que no pugui entrar mai més a cap instal.lació esportiva, i que la seva família senti vergonya d'aquest individu.

I ara a pel Saragossa. Dijous partit d'anada a la Romareda i el diumenge ja veure a on, perquè no sé si tancaran Montilivi o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada