diumenge, 9 d’agost del 2015

200.000 euros per gespa artificial a Vilobí


L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar preveu canviar l'any que ve la gespa del camp municipal, que està en mal estat. L'equip de govern, del Grup Municipal Independent (GMI), considera que es farà quan hi hagi subvenció d'altres administracions. L'alcaldessa, Cristina Mundet, calcula que s'hi hauran de gastar uns 200.000 euros.

En l'últim ple, Mundet i l'edil d'Urbanisme, Joaquim Vivas, van haver de sentir les queixes d'alguns veïns pel manteniment del camp de futbol. L'alcaldessa reconeix que les instal·lacions són molt utilitzades i que, mentre no hi hagi els diners, prepararan el projecte. En aquest camp hi ha partits els dissabtes i els diumenges a la tarda i entrenaments quatre dies a la setmana.

A Vilobí hi ha ara dos clubs amateurs diferents, i històricament havia estat un dels terrenys gironins amb la gespa més ben cuidada. Igual, doncs, que a l'estadi de Vilatenim de Figueres, la gespa natural deixarà pas a la gespa artificial. “Es podrà utilitzar tots els dies de l'any.”

A les instal·lacions del camp del Vilobí, també hi ha un altre terreny de gespa natural, en què no s'invertirà, de moment.

On sí que hi haurà millores serà en el tercer camp (el camp més petit, el de terra). L'Ajuntament ha comprat gespa artificial de la Ciutat Esportiva de l'Espanyol (a Sant Adrià de Besòs) per uns 40.000 euros i la posarà al camp de terra a partir del dia 17. Segons Mundet, caldrà una “adequació mínima”.


PD: sempre he cregut que 2 equips en un poble de 3.000 habitants són massa. Un sol club, i amb els equips que es vulgui, però podent compartir els camps de futbol. I així potser no es necessitarien tants camps de futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada