dimecres, 26 d’agost del 2015

L'oficina de turisme de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai al Punt Diari

L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar ubicarà en el mateix edifici els vigilants municipals i els visitants del municipi a partir del mes d'octubre. L'equip de govern, del Grup Municipal Independent (GMI), adequarà part de l'antiga casa del mestre perquè alguns dels despatxos del bloc es converteixin en la nova oficina turística i de promoció econòmica del municipi.

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Vilobí, Josep Borrell, considera que l'edifici, que és propietat de l'Ajuntament, permetrà fer compatibles els dos usos i s'hi han separat els dos espais. El cos de vigilants, creat el 2006, continuarà a l'edifici, al carrer Josep Madrenys, a prop de l'ajuntament, mentre que l'accés per als visitants i a l'oficina de promoció serà pel passatge Pompeu Fabra.

La voluntat de l'equip de govern és que les noves dependències es puguin estrenar amb motiu de la Fira de la Llet de l'octubre –aquest any arribarà a la quarta edició–. L'Ajuntament mostrarà la nova oficina per la festa (de l'11 al 13 de setembre).

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Vilobí exposa que l'ampliació d'usos de la casa del mestre de l'escola farà que s'ampliï l'atenció als veïns i als visitants a Vilobí (encara amb horari per definir). La voluntat de l'equip de govern és que la casa del mestre “complementi les oficines municipals”, assenyala Josep Borrell.

Amb Joan Busquets (CiU) d'alcalde, es va decidir mantenir la casa del mestre el 2003. Des del setembre del 2012, a la planta baixa s'hi van traslladar els vigilants municipals, després que l'anterior equip de govern fes la inversió per adequar l'espai. A la primera planta, hi ha tres sales que podrien ser destinades en el futur a entitats.

L'Ajuntament ha convocat un concurs per triar el logo de l'oficina de turisme. S'hi han presentat una vintena de propostes. El vencedor s'endurà 300 euros.

PUNT AVUI 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada