diumenge, 13 de setembre del 2015

I Marxa de la Llera del Ter a Celrà

Avui hem anat a Celrà, on feien la primera marxa de la Llera del Ter. La sortida es feia al costat de l'estació de tren i l'arribada a la piscina, al costat mateix. He arribat jo primer i després m'he trobat amb en David, en Narcís i la Mònica i, finalment, en Toni, que venia de treballar.

Després que algú digués de sortir abans (que encara no sabem qui ha estat), tothom hem acceptat, i quan faltaven uns 10 minuts hem començat a córrer. Abans, però, ens han fet una foto a la mateixa línia de sortida. 

Un cop creuat per sota la línia de tren i la carretera (amb un pas que no feia més de metre i mig i tots hem hagut d'ajupir el cap), hem agafat ja un camí asfaltat que ens ha portat cap al riu Ter. Gairebé tota la marxa ha estat per pollancredes, camps, però també hem passat pel polvorí i un camp d'aviació de la guerra civil (que suposo que deu estar cobert per camps o alguna plantació d'arbres). Ens hem anat acostant cap a Bordils, fins que hem passat ben bé per la plaça del poble, on hi havia el segon avituallament. Poc després ens ha avançat el primer corredor i ja de tornada a Celrà, hem anat per un camí paral.lel al polígon industrial, amb alguna que altra olor no gaire agradable. Hem tornat a creuar la carretera i la via del tren, hem pujat unes quantes escales, per acabar arribant a la piscina, on hem pogut beure i esmorzar.

El recorregut ha estat de 13.43 km, en 1h25'53 i a un ritme de 6'21 el quilòmetre. Els altres trankils han arribat una mica abans, perquè a mi m'ha tornat a molestar el soli. 

Us deixo l'enllaç de la marxa. RECORREGUT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada