dijous, 10 de setembre del 2015

Què cal portar de menjar a la Via Lliure, per les putes receptes de la iaia


Pa amb tomàquet: Joder iaia, que poc original.  Si és que no es tracta de ser original, es tracta de que el món vegi que els catalans amb farina, aigua i tomàquets ja ens apanyem, que no ens espanten dient si un cop independents serem pobres. Jodr, ho hem estat sempre, sabrem apanyar-nos.

Samfaina. Amb pollastre, amb conill, amb ous, amb bacallà, a la façana del PP… la samfaina queda bé a tot arreu.

Botifarra amb seques. Estar-se 5 hores dret et deixa els peus fets una puta braga, així que prepara’n una bona ració. 

Plats internacionals. Et donaran energia. bàsic que els de fora et vegin fotre’t un taco mexicà, hummus, una vichyssoise o un frankfurt bavarès. Que diguin “mira’ls els putes, si no és cert que no vulguin saber res del món, només no volen saber res d’Espanya”. Hem de caure bé.

Allioli. Ja sigui en una fideuà o acompanyant la carn a la brasa, ens cal allioli. Amb molt d’all. Que canti. Que pugi. Collons, que quan siguin les 17:14 i ens facin cridar l’“IN-INDE-INDEPENDÈNCIA” la bafarada arribi a Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada