diumenge, 6 de setembre del 2015

Veig que no sóc l'únic que no li agrada que el GMI hagi trencat la rotació de pobles en la festa de la Diada

Missatge al facebook de Convergència i Unió:

Avui hem llegit la salutació de l'Alcaldessa en el llibre de la festa major.

Ens diu que no han tingut el temps necessari per organitzar la festa i que estava tot per fer. Una altra mentida de tantes que van dient i escampant. La Orquestra Maravella i el grup jove, Germà Negre, ja estaven contractats per l'antic equip de govern de CDC.

D'això se'n diu "viure del cuento". Pensen viure sempre de renda?? De debó en 3 mesos, i contant amb el mateix regidor de fires i festes que portava 4 anys en l'antic equip de govern de CDC, no han sigut capaços d'organitzar la festa major, o el que faltava? 

En canvi per canviar l'acte institucional que haviem de fer a Salitja, per això si que han tingut temps i no s'hi han pensat gaire. L'alcaldessa en l'últim ple, quan vam preguntar el perquè del canvi, ens va dir n'eren coneixedors, però que casualment, aquest any, la diada coincideix amb la FM. ( com cada any, no??) Per cobrar sous o "assistències" com diuen ells, també han tingut temps. Ja n'hi ha prou!! Que treballin i que es defensin les assitències. I que deixin de carregar les culpes de la seva incompetència a l'antic equip de govern. Cada pal que aguanti la seva vela. I ara els hi toca treballar i complir amb la seva tasca. Comencem a veure el canvi i la NO dedicació. Prou excuses i més treball!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada