diumenge, 20 de setembre del 2015

Marxa dels Sants Metges a Sant Julià de Ramis

La cursa d'avui era a Sant Julià de Ramis, que celebren la festa major aquesta cap de setmana. Concretament, la cursa dels Sants Metges, una ermita que hi ha ben bé a sobre del poble, al costat del castell de Sant Julià.Des de la sortida-arribada ja es veuen aquests dos elements històrics, i també la pujada que tocava.

La inscripció és gratuïta, però malgrat això, tampoc hi havia molta gent, i corrent encara menys. De fet, tots els Trankils ens hem classificat entre els 25 primers: en Jordi Martorell, en Jordi Serra, en David, en Narcís, la Mònica i jo.

Els primers quilòmetres de la cursa són de baixada, anant cap al riu Ter, travessant la variant per sota i girem a mà esquerra, fins que arribem gairebé a la rotonda de Medinyà i a partir d'aquí comença la pujada, d'uns 2,5 km aproximadament, fins que arribem al camí asfaltat i arribem a l'ermita dels Sants Metges. Aquí, altres anys, reculàvem per arribar al castell, però avui hem passat per un tros nou fins enganxar una altra vegada el camí asfaltat, i d'aquí fins a l'arribada baixada ràpida. En arribar, xocolata desfeta i coca.

En total, 8.4 km, en 52'24 i un ritme de 6'14 el quilòmetre, i un desnivell positiu de 160 metres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada