diumenge, 15 de juliol del 2012

Entrenament postsopar Trankils

Què hi ha millor després d'un bon sopar? Doncs aixecar-te aviat per anar a fer 15 quilòmetre!!!

I això és el que hem fet tres Trankils (encara que en un principi havíem de ser més): en Narcís, l'Ermengol i jo. Hem quedat a les 9h a la rotonda dels Països Catalans de Girona i hem esperat fins a les 9h15 a veure si venia algú. Com que vèiem que es feia tard hem anat tirant cap a Quart pel carril bici. La veritat és que aquest camí sembla la Rambla de Girona: ple de gent caminant, amb bicicleta, gent gran, gent jove... en definitiva, com l'anunci de la Coca-Cola.

Encara que no feia calor, tot el tram de Carrilet fins a Quart ha estat dur amb el sol. Sort que en arribar a Quart ens hem pogut posar una mica a l'ombra dels arbres dels carrers. Un cop arribats al pavelló de Quart (on la setmana passada hi vam anar a fer la cursa), hem fet tot el primer tram de la cursa del diumenge passat, amb una mica de pujada enmig de boscos. Com fa unes setmanes, també ens hem perdut una mica, també pel fet que hi havia fletxes noves d'alguna cursa i, per tant, les fletxes de la setmana passada no eren clares. Després d'alguna reculada, hem anat fent camí i anar xerrant: del sopar d'ahir, de la lumbàgia d'en Martin Fiz (els nostres temes de conversa són d'un nivell intel.lectual bastant alt), i d'altres temes que aquí no venen a compte. Els quilòmetres anaven caient però estàvem bé. De fet, el ritme que portàvem no era molt alt (6-6'30 el quilòmetre). Després de dubtar una mica entre tornar cap a Gïrona i continuar amb la cursa de Quart (on tocava la forta pujada després de travessar la carretera), hem decidit per tornar a Girona. Però per fer la cosa més interessant, hem pujat cap al convent de monges fins al GEiEG. Aquí ens hem recordat de la història que va explicar ahir al sopar en Cardona: va veure uns sostenidors penjant d'una branca i uns avis amb el bastó volent-los agafar... No sé si en Jordi va posar més pa que formatge, però nosaltres ens hem rigut una mica. Un cop arribat a dalt i esperar a en Narcís i l'Ermengol, enlloc de baixar cap al camp de futbol, hem seguit recte per un caminet dins del bosc que ens ha ensenyat en Narcís. Un bon tros sota ombra que s'ha agraït. Hem tornat a la rotonda davant del camp de futbol i d'aquí cap a la Guàrdia Civil a bon ritme, aprofitant que feia baixada.

Per fer els 15 quilòmetres, hem fet una mica de puja i baixa, jo m'he quedat al pàrking on tenia el cotxe i l'Ermengol i en Narcís han tirat una mica més per anar cap a casa seva i a buscar el cotxe.

15,15 km
1h39'09''
6'33''/km

Aquí teniu l'enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada