diumenge, 8 de juliol del 2012

Marxa de Quart

Avui hem sortit de Sant Dalmai ben plens perquè anàvem en Carles, en Galderic, en David Ros i jo mateix. I hem anat cap a Quart, on es feia la marxa popular. Quan hem arribat ja hi havai la resta de Trankils (Narcís, Sílvia, Emilio, Rosario i el seu fill Jesús, en Jordi Cardona, l'Ermengol i en Jordi Martorell) i ens hem anat a inscriure. Hem agafat les butlletes per inscriure'ns: nom, cognom, adreça, sexe... I jo he respost: SI. Tot seguit, tothom ha anat rient fluixet. Bona manera de començar el dia.

Ens hem posat a la línia de sortida i tothom parlant de tàctica. Jo he anat directe al gra: aniré amb l'Ermengol (t'he posat el nom!!!!!!!! Resulta que tothom vol anar amb mi per sortir a la crònica...). Destacar també que abans del tret de sortida, un de l'organització ens ha dit que el recorregut era el mateix que l'any passat, amb una única pujada al km 6 i que havien tret la pujada del quilòmetre 10. Ja veurem que no ha sigut ben bé així (encara que hi ha algun corredor que no vull dir el nom però que són en Carles i en Galderic que la pujada del quilòmetre 10 no l'han notat, perquè ells estan acostumats a pujades de 10 km i 1000 metres de desnivell).

Després del tret, hem començat a córrer. Davant de tot hi havia els dels Esports Parra i darrera d'ells en Carles i en Galderic. Ja no els hem vist més fins a l'arribada. En Narcís i en Jordi Cardona anaven una mica endavant i l'Ermengol i jo hem anat fent. La primera part de la cursa (fins travessar el Carrilet) ja l'havíem fet fa unes setmanes quan es va suspendre la marxa de la Crosa. Quina diferència!!!!! L'altra vegada estava tot enfangat i havíem d'anar caminant perquè patinàvem. Avui, tot era pols!!!

Només en començar, pujada (sort que la primera pujada no era fins al km 6!!!) fins gairebé al primer quilòmetres. Després un bon tram planer, vorejant el riu Onyar fins travessar el Carrilet i la carretera de Girona a Sant Feliu. Aquí ja ha començat la cosa a tirar una mica cap amunt fins arribar a la pujada més forta, un petit tram emporlanat. Hem continuat pujant fins al primer avituallament, gairebé al km 7. 

A partir d'aquí, malgrat que el camí feia baixada, hi havia petites pujadetes per travessar recs, algun d'ells bastant enclotats i amb cua per baixar i pujar. Era un tram que s'assemblava molt a la Montfullada de fa unes setmanes, tant pel recorregut, corriols, enmig del bosc i per la "gent" que anàvem trobant (els qui hem fet la cursa, ja saben el que vull dir, oi Cardona????).

I quan ja vèiem el poble, cap al quilòmetre 10, una pujada curta però intensa, que només hem notat els populars. Perquè els cracks no l'han notada... Acabada aquesta pujada, més baixada, hem travessat el riu Celrè i cap a la zona esportiva.

Esmorzar, beguda, xíndria i anar comentant la jugada i, sobretot, preparant ja el sopar de la setmana que ve.

El recorregut ha estat de 12,05 km, amb un temps d'1h13 i un ritme de 6,05 el quilòmetre. Una bona trotada, que tampoc cal apretar molt ara a l'estiu.

Us deixo l'enllaç de la cursa i la foto de grup:



1 comentari:

  1. Del tema de trobar la mateixa gent que a la montfullada, suposo que té a veure amb el sexe"femeni".jeje

    ResponElimina