diumenge, 29 de juliol del 2012

Marxa de Caldes de Malavella

Aquesta marxa és una de les clàssiques de l'estiu, la última setmana de juliol i abans de començar la festa major de Caldes. Malgrat tot, avui no hi havia gaire gent, no crec que superéssim els 300 participants.

I d'aquests, 9 Trankils (alguns sense samarreta): Narcís, Sílvia, Emilio, Rosario, David Ros, Ivan, el seu nebot Jordi, en David i jo.

Poc escalfament (per causes alienes a mi) i tret de sortida en pujada. Els primers 2 quilòmetres són bastant planers i amb alguna baixadeta, però ràpidament enfilem la pista que ens porta a l'ermita de Sant Maurici (ens queda a la dreta, una mica amagada) i d'aquí continuem pujant fins passat el quilòmetre 5. És una pujada bastant continuada, amb alguna rampa una mica forta. Al quilòmetre 5 portava 26'16'' amb tota la pujada feta. Ara només quedava la baixada...

Però la baixada no és d'aquelles que et deixes anar, no. No és fins gairebé als 6,5 km que la baixada és ràpida. Fins llavors has d'apretar i amb alguna que altra pujadeta. A ritme de 5' he anat fent fins que hem arribat al poble i allà he apretat fins més fins arribar a la meta a 4'30''.

He anat tota l'estona sol fins que al final m'han agafat l'Emilio i en Narcís. He volgut apretar més a la pujada que ells perquè sabia que a la baixada baixen més ràpid ells. Al final, hem arribat tots junts, amb un temps de 41'11 i a ritme 5'07 el quilòmetre.

I en arribar, esmorzar, samarreta (ja l'havíem agafat a les inscripcions), beguda i sorteig (a l'Emilio li ha tocat un parell de sucs de fruita). Pel cost de la marxa (9 euros), és bastant cara. A més, et fan firmar un paper dient que tu ets el responsable per si et passa qualsevol cosa, però el preu inclou l'assegurança. Coi, si jo sóc responsable del que em pot passar, per què haig de pagar un euro més???


La propera cursa serà la Cursa del Fau (Maçanet de Cabrenys) el dia 12 d'agost. Han suspès la cursa d'Amer de la setmana que ve. I segurament el 19 d'agost ens retrobarem els Trankils a Sant Feliu de Pallerols.
 Foto de sortida:
 Baixant cap a Caldes:
 Pujant a Sant Maurici:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada