diumenge, 1 de juliol del 2012

XXXa Clar de Lluna Santa Maria de Palautordera

Juntament amb la cursa de Sant Bonosi de Blanes, la única cursa nocturna i de les històriques (aquest any se celebrava la trentena edició). I maltrat ser dissabte, hem sigut una bona colla de Trankils: Sílvia, Rosario i Judit que han sortit abans caminant; i Narcís, Emilio, el seu fill Jesús, en David, l'Ivan, un seu nebot i jo mateix.

Abans de començar a córrer, diverses coses a comentar: en primer lloc, només quedaven samarretes d'una sola talla. He pensat, bé, deuran ser una L o una més petita. No, només quedaven talles per mainada. En segon lloc, hem estat una bona estona xerrant en un banc, davant d'una plaça d'aparcament on hi havia una moto. No hem comptat els cotxes que veien un lloc buit i ja començaven a girar per entrar a la plaça quan veien la moto...

Així hem anat fent temps fins que ens hem anat a canviar i a escalfar una mica. També ens hem fet la foto, però el presi me la passarà demà, perquè ja és gran i a aquestes hores (són les 00h30 de la nit) ja deu dormir.

Hem sortit bastant puntuals (esperant la flama del Canigó). Tot el primer tram més o menys planer i les primeres pujades les hem fet avançant a molta gent. Ji ji ja ja, brometes, molta calor, i anar pujant bastant agrupats. Hem perdut l'Ivan i el seu nebot i hem quedat en Narcís, l'Emilio, el seu fill, en David i jo. Després d'un parell de pujades més fortes, hem anat pujant més suaument i ha sigut llavors quan en Narcís s'ha posat davant apretant una mica més. Gir a l'esquerra i ja hem arribat a l'ermita i el final de la pujada. Un bon tall de síndria i comença la baixada. En Narcís s'ha avançat uns metres i hem quedat en David, l'Emilio i jo. Quan anàvem apretant per agafar en Narcís, l'Emilio ha patit una petitat reblincada al turmell i hem afluixat una mica el ritme, perquè tampoc calia fotre'ns una castanya per agafar el presi (ja te la tornarem, Narcís!!!!!). Així que hem anat baixant, amb un parell de pujades fortes, sobretot la última al pavelló, i que donava pas a una llarga recta que no s'acaba mai, malgrat ser planera i amb tendència a baixar.

Al final hem fet 58'16'' amb 9'95 km, a un ritme de 5'53'' el km.

Ha estat una bona cursa, amb molt ambient (2.500 persones) i molta xafogor. Sort del ventet que feia.

I la propera, a Quart, la setmana que ve.

Aquí teniu l'enllaç del recorregut

Bona nit!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada