diumenge, 25 de maig del 2014

Cityrun la Salle Girona

Avui s'ha fet la primera cursa a la Salle de Girona, molt ben organitzada per alumnes d'aquesta escola al centre de Girona. I ha estat la primera vegada que he entrat a dins d'aquesta escola, concretament al seu pati.

Dels Trankils érem en Narcís, l'Ermengol, en David, en Jordi Cardona, l'Oriol i jo. D'altres han anat a Vilablareix, a fer la marxa de sant Roc.

Jo he anat a inscriure'm i he coincidit amb l'Ermengol, en Jordi i l'Oriol. Un cop inscrits, hem anat al Pati Verd, on havíem quedat, i ja hem trobat a en David. Encara faltava més d'1 hora, i hem tingut temps de xerrar i xerrar, perquè avui no era bon dia per llegir diaris. Al final ha arribat en Narcís, i ràpidament hem anat cap als cotxes.

Hem escalfat per allà, ens hem trobat amb la Sílvia i el gos, que ens ha fet alguna foto allà mateix i també durant la cursa.

Pocs minuts abans de les 10h hem anat cap a la sortida. Per ser la primera cursa, hi havia força gent, uns 500 suposo; i molta gent jove, jove vull dir gairebé mainada, 12-16 anys, molts amb la samarreta negra de la cursa.

El circuit és completament urbà. Sortim del carrer Migdia, travessem Jaume I, Joan Maragall, plaça Catalunya, rambla, plaça del Vi, Ciutadans, carrer de la Força i aquí comença la pujada fins a la catedral i la facultat de Lletres. Anem cap als Mossos de Vistalegre, travessem el riu Onyar i anem a agafar el carrer Emili Grahit, on hi ha l'avituallament. Fem tot el carrer fins a Santa Eugènia on agafem el carrer riu Güell. Fem tot el tros igual que Esports Parra però de baixada, i no es fa tant pesat. Gaudim de bones vistes durant una estona ;) i arribem al pavelló de Fontajau i anem a buscar la passera del Ter. Travessem la Devesa fins a Correus i agafem Jaume I fins a la plaça del Lleó i ja arribem.

Per tant, el recorregut urbà, molt planer a excepció de la pujada de la Catedral i molt bon ambient.

A l'arribada, bossa obsequi, crispetes i animació musical dins del pati.

El recorregut ha estat de 9.07 km, en 50'27''. Aquí us deixo l'enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada