dijous, 29 de maig del 2014

El meu arbre genealògic XXXI: els Feliu, una branca bastant sabatera.



El pare de la Paula Feliu Vila va ser en Miquel Feliu Esteve. Del cognom Feliu en tenim poques dades; el seu pare era en Josep Feliu Grau, mentre que els seus avis eren en Quirze Feliu i la Josefa Grau.

Uns quants avantpassats d'ells van ser sabaters. Tant el propi Miquel Feliu, com el seu germà Quirze. També sembla ser que un d'aquests germans del meu rebesavi, va anar a Amèrica: ho sabem perquè corre una foto d'un seu germà amb una criatura on darrera posa que li envia aquesta foto de record.

Una altra germana d'en Miquel, la Joaquima Feliu Esteve (la tia Joaquima) també en tenim alguna foto i informació. Es va casar amb en Josep Sureda de Santa Coloma de Farners, però en quedar vídua se'n va anar a viure a casa del seu germà Miquel, on va morir el 1920. També sabem que la van enterrar en el nínxol familiar, juntament amb el seu germà Miquel, la seva cunyada Francisca i els meus besavis, entre d'altres.

Si ens centrem amb en Josep Feliu Grau, va néixer el 1816 i va morir el 1873. Es va casar amb la Narcisa Esteve Buch i era sabater.

Aquí us deixo l'acta de defunció:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada