diumenge, 26 de juliol del 2015

A Brunyola aproven el POUM; a Sant Dalmai, el catàleg de masies parat.

Avui he llegit al Punt que s'ha aprovat definitivament el POUM de Brunyola, amb una proposta de creixement de 41 habitatges a Sant Martí Sapresa i 4 a Brunyola. En llegir això, he pensat en com estava el POUM de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai i el catàleg de masies.

Dijous passat hi va haver un ple ordinari a l'Ajuntament, i no se'n va dir res. Recordo que en l'últim ple de la legislatura passada, quan els vots del GMI a l'oposició i els d'en Pitu Borrell i l'abstenció d'en Fèlix van tirar enrera l'aprovació definitiva del Catàleg de Masies, els membres del GMI (ara al govern) van dir que estaven d'acord en el catàleg de masies i que l'aprovarien quan estigués constituït el nou ajuntament.

L'alcaldessa, en una entrevista al Punt de la setmana passada, va dir que s'havia de solucionar el tema de can Bells, ja que no tenen tots els serveis (falta llum, voreres...) i hi ha moltes parcel.les que no s'hi pot urbanitzar. Com que el POUM ja fa 10 anys que es va començar, no s'ha pogut fer absolutament res.

Amb la no aprovació del catàleg de masies, també no es pot fer res en totes les cases i masies situades en sòl no urbanitzable, que en aquest municipi són moltes. Ni rehabilitar ni reformar ni res de res.

Doncs de moment, res de res. I ara el següent ple és a finals de setembre. A veure si llavors diuen alguna cosa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada