diumenge, 19 de juliol del 2015

Que t'estàs posant nerviós, Rajoy??

Segons publica la Razon (si nois, avui he mirat molt els diaris de Madrid), Rajoy vol fer front al victimisme català (i també la llista unitària independentista) i a partir del setembre començarà a parlar d'un nou sistema de finançament.

Tenint en compte que al novembre hi haurà eleccions generals i ja veurem qui governarà l'any que ve a Madrid, de res servirà començar a parlar ara, però almenys els hi servirà als del PP per demostrar que ells estimen a tots per igual.

Segons el diari, preocupa molt que la llista unitària independentista obtingui la majoria absoluta al Parlament, perquè si és així, voldran reeditar aquesta coalició a les eleccions generals, i això suposaria un problema major per a ells. 

Però si d'una banda volen començar a parlar de millores en el finançament, per l'altra banda, estan acabant de perfilar una llei de seguretat nacional, que entre d'altres coses, podria significar penes de presó per a qui no actuï segons les lleis espanyoles. I es clar, voler la independència de Catalunya parlant i votant no entre dins cap llei espanyola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada