diumenge, 12 de juliol del 2015

XXX Marxa de Quart

Avui tocava la marxa de Quart, amb una xifra rodona, la 30a. La sortida i arribada es fa al pavelló, i això fa que tinguis tots els serveis allà mateix, i quan fa tanta calor, és d'agrair.

Quan he arribat al pavelló, encara no hi havia cap Trankil. Un cop apuntat i pagat han arribat la Mònica i en Narcís i ja hi érem tots.

Ens hem anat a canviar i faltaven 10 minuts i hi havia molta cua a les inscripcions. I en Narcís ha dit: podríem marxar ja. Jo li dic que si, però ell s'ho repensa, però jo no; així que he sortit uns minuts abans. 

Les sensacions no eren gaire bones per tot el que havia fet el dia abans, però després d'un primer quilòmetre amunt i avall per corriols, hem agafat un corriol més ample i alguns camins i m'he anat trobant cada vegada millor. Hem creuat la carretera de Girona i a partir d'aquí la pujada s'ha fet més continuada. Però a diferència d'altres anys, en què pujàvem per un camí mig emporlanat i amb molt pendent, hem girat a l'esquerra i hem anat fent algunes pujades i algun tros de pla; així que la pujada s'ha fet més fàcil. Un cop hem agafat pista, hem anat baixant fins arribar a un tram de corriol i hem travessat les gorges del Celrè (que estaven ben seques a aquesta època de l'any). Just abans de tornar a travessar la carretera, hem fet una ultima pujada, hem creuat per sota la carretera i hem arribat una altra vegada al pavelló.

Al final, 10.81 km, en 1h13'43'' i 125 metres de desnivell positiu. Aquí teniu l'enllaç.

Un cop acabat, bon esmorzar, una xíndria que venia de gust i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada